Esittely

Asun Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaalla mieheni, lasteni ja muuan karvakuonon kanssa. Meillä asustaa tällä hetkellä jämtlanninpystykorva uros Kai sekä Aarre, ja neljä borderterrieri narttua, Sinni, Tuuna, Megi ja Dina. Suomenpystykorva narttu Taru on yhteisomistuksessa veljeni kanssa. Tuuna on ensimmäinen oma kasvattini.

Koirat ovat kuuluneet elämäämme jo lapsuudesta asti. Mieheni harrastaa hirvenpyyntiä ja linnustusta. Metsästys ja metsästyskoirat on aina ollut osa elämää. Hirvenpyynissä mukana tällähetkellä on Kai sekä Aarre jämptit.

Aiemmin pyynnissä mukana oli jämtlanninpystykorva Karo (Junttilan Karo). Karo oli erittäin ansioitunut niin näyttö kuin käyttö puolella. Mainittakoon Karon saavutuksista, C.I.B POHJ MVA FIN MVA FIN KVA SE MVA DK MVA SE KVA V-02 KBHV-03.

Ensimmäinen oma koirani oli cockerspanieli narttu Nella (Arctican Fatima), joka saavutti 10 vuoden iän. Sittemmin meni jonkin aikaa ja elämääni tuli keeshond uros Iiro (Javira`s Lenni). Iirosta jouduin luopumaan sen sairastuttua vakavasti 8 vuoden iässä. Borderterrierit ja ovat vieneet sydämeni omalla persoonallisuudellaan ja käyttö- ja harrastusmahdollisuuksilla. Suomenpystykorva on aina kuulunut elämääni lapsuuskodista asti ja tulee kuulumaankin.

am

14117862_10210072319785615_6624732673780